Kavalier Sázava A


SÁZAVA - Soupeřem sázavských stolních tenistů ve druhém a třetím kole divize byli nováčci soutěže, družstva Sokola Hořovice a Sokola Králův Dvůr.

HOŘOVICE - KAVALIER 4:14
 Utkání v Hořovicích mělo jednoznačný průběh, když se favorit zápasu, Kavalier Sázava, dostal po nerozhodných čtyřhrách dostal do vedení. Body ztrácel jen s chřipkou se potýkající, hostující F. Daneš, který nakonec, již za rozhodnutého stavu, skrečoval své poslední utkání ve prospěch domácího Šmída.
Body Hořovic: Homolka 1, Drož 1, Šmíd 1, Jirouch 0, 1 čtyřhra.
Body Sázavy: Janata 4, Oborník 4, Nevřela 4, F. Daneš 1, 1 čtyřhra.

K. DVŮR - KAVALIER 6:12
 Utkání s dalším nováčkem soutěže, družstvem Králova Dvora mělo daleko vyrovnanější průběh, přineslo velice kvalitní stolní tenis a potvrdilo, že celek Králova Dvora bude pro soutěž velice výrazným oživením. Po nerozhodných čtyřhrách a bodu Růžičky, který zvítězil nad Danešem následovala šňůra hostujícího týmu a vedení Sázavy 2:6. Domácí však vzápětí zabojovali, když Řejha odvrátil osm mečbolů Nevřely a Oborník nestačil na domácího Kovandu. Stav byl 4:6 pro Sázavu a zdálo se, že domácím svitla naděje na zvrat v utkání. Zkušený tým Sázavy, ale žádný zvrat ve vývoji utkání nepřipustil. Oborník si nečekaně hladce poradil s Růžičkou, Daneš porazil v kvalitním utkání po výborném výkonu Řejhu, Janata přehrál nečekaně dobře vzdorujícího Rujdera, Nevřela hladce vyprovodil Kovandu a po následujícím bodu Janaty byl stav 4:11. O vítězi bylo rozhodnuto. Následující utkání Daneš skrečoval ve prospěch Kovandy, a o šestý bod domácích se postaral Růžička, vítězstvím nad Nevřelou.
Body K. Dvora: Růžička 2, Kovanda 2, Řejha 1, Rujder 0, 1 čtyřhra.
Body Sázavy: Janata 4, Oborník 3, Daneš 2, Nevřela 2, 1 čtyřhra.

Zpět