Kavalier Sázava A


SÁZAVA - Divize stolních tenistů pokračovala zápasy desátého a jedenáctého kola. Sázavští se představili na stolech soupeřů.

LOKO NYMBURK - KAVALIER SÁZAVA 1:17
 Domácí Loko Nymburk nenastoupil v nejsilnější sestavě, a proti favorizované Sázavě tak neměl nejmenší naději na úspěch. O jediný bod domácích se postaral Horáček vítězstvím nad Oborníkem a utkání spíše připomínalo exhibici, než boj o mistrovské body.
Nymburk: Horáček 1, Piroutek 0, Pour 0, Mucha 0.
Sázava: Janata 4, F. Daneš 4, Nevřela 4, Oborník 3, čtyřhra 2.

MOGUL KOLÍN - KAVALIER SÁZAVA 2:16
 Výsledek střetnutí odpovídá postavení týmů v tabulce divize, ale samotný průběh utkání byl, zvláště na začátku, velice vyrovnaný. Mazurkiewicz s Dolejším zvítězili nad Janatou s Nevřelou, a protože vzápětí Dolejší zvítězil nad Nevřelou, byl stav utkání 2:2. V další fázi střetnutí se už prosadil favorit ze Sázavy, i když mladý a nadějný Vendl dokázal prakticky ve všech utkáních své soupeře dokonale potrápit a zápasy prohrával až v samotných koncovkách třetího, rozhodujícího setu.
Kolín: Dolejší 1, Mazurkiewicz 0, Vendl 0, P. Ptáček 0, čtyřhra 1.
Sázava: Janata 4, F. Daneš 4, Oborník 4, Nevřela 3, čtyřhra 1.

 Družstvo Kavalieru Sázava tak po první polovině soutěže neochutnalo hořkost porážky a se dvěma remízami obsadilo druhé místo tabulky za vedoucí Vlašimí, která remizovala pouze jednou. jd

Zpět