Kavalier Sázava A


Divize - 13.kolo:
Kavalier Sázava - Sokol Hořovice 17:1
 Hosté z Hořovic,kteří se pohybují v sestupových vodách tabulky, nepřijeli do Sázavy v nejsilnější sestavě, a utkání se tak stalo jednoznačnou záležitostí pro domácí tým.
Body Sázavy: Janata 4, F.Daneš 4, Oborník 4, Nevřela 4, 1 x čtyřhra
Body Hořovic: Homolka 0, Šmíd 0, Kubát 0, Koros 0, 1 x čtyřhra

Divize - 14.kolo:
Kavalier Sázava - Sokol Králův Dvůr 13:5
 Hosté z Králova Dvora přijeli do Sázavy bez nemocného Kovandy, kterého nahradil mladý, nadějný Bouda, pro kterého bylo utkání určitě cennou zkušeností, ale na své první body v divizi si bude muset ještě nějakou dobu počkat.
 Družstvo domácích tak šlo proti oslabenému soupeři rychle do vedení 4:1. Následně pak hostující Včelička dokonale potrápil domácího Janatu, kterému se podařilo zvítězit až ve vypjaté koncovce 3. setu a Nevřela upravil na 6:1 pro domácí.Řejha sice po vítězství nad Oborníkem snížil na 6:2, ale následující vítězná série domácích znamenala stav 10:2, čímž bylo o vítězi utkání rozhodnuto.
 Za tohoto,již rozhodnutého stavu skrečoval své zbývající zápasy hostující Včelička, svůj poslední zápas skrečoval domácí Daneš a Nevřela ještě nechal vyniknout hostujícího Růžičku, kterého víkend zastihl ve vynikající formě, o čemž se v sobotním utkání přesvědčila i Vlašim, kde se Růžička blýskl čtyřni body. Družstvo Sázavy si tak připsalo dvě vítězství a po 14. kole si udrželo 1. místo v divizi.
Body Sázavy: Janata 4, Nevřela 3, F.Daneš 2, Oborník 2, 2 x čtyřhra
Body K.Dvora : Růžička 3, Řejha 2, Včelička 0, Bouda 0


Zpět