Kavalier Sázava A


4. kolo: Sokol Bor u Tachova - Kavalier Sázava 5 : 10
 Při cestě do Boru museli sázavští stolní tenisté čelit větrné smršti, která se ten v ten den nad regionem přehnala, ale "smršť" za zelenýmy stoly spustili na oplátku hosté za Sázavy. Vyhráli obě úvodní čtyřhry a protože se dařilo i v úvodních dvouhrách, byl brzy stav utkání 0 : 6 pro Sázavu. První bod domácích získal Le Quy Dong po vítězství nad Janatou, ale hosté vzápětí přidali další 2 body o které se postarali Daneš s Nevřelou a stav utkání byl 1 : 8 pro Sázavu. V další fázi domácí ještě upravili na 5 : 9, ale vítězství si již hosté nenechali vzít. Vítězný bod Sázavy získal Janata po vítězství nad Nohou.
Body Boru : Dong 2, Dráždil 2, Maruščák 1, Noha 0
Body Sázavy : Daneš 3, Janata 2, Nevřela 2, Betuštiak 1, 2 x čtyřhra

5. kolo: Union Plzeň B - Kavalier Sázava 5 : 10
 Nedělní utkání v Plzni mělo zpočátku vyrovnaný průběh. Bod Sázavy ze čtyřhry si připsala dvojice Betuštiak - Nevřela, po vítězství nad párem Tibitancl - Čech a v další fáti se domácím dařilo držet vyrovnaný průběh utkání až do stavu 4 : 5 pro Sázavu.
 Za tohoto stavu se hostům za Sázavy podařila šňůra čtyř bodů na níž se podíleli všichni hráči týmu, stav utkání byl 4 : 9 a o osudu utkání bylo prakticky rozhodnuto. Betuštiak sice ještě podlehl plzeňskému Baliharovi, ale oproti sobotě skvěle hrající Janata nedal Macháčkovi šanci a desátým bodem pro Sázavu utkání ukončil.
Body Plzně : Macháček 2, Balihar 1, Čech 1, Tibitancl 0, 1 x čtyřhra
Body Sázavy : Janata 4, Daneš 3, Nevřela 1, Betuštiak 1, 1 x čtyřhra


Zpět