Kavalier Sázava A


8. kolo: Kavalier Sázava - ABC Braník Praha 10 : 2
 V 8.kole 3.ligy stolních tenistů sev Sázavě představil poslední tým soutěže a domácí úlohu favorita splnili dokonale.
 Hosté sice získali zásluhou dvojice Zika - Ambrož bod ze čtyřhry po vítězství nad sázavskou dvojicí Betuštiak - Nevřela, ale ve dvouhrách se již plně projevila převaha domácích, kteří v dalším průběhu utkání povolili hostům pouze jediný bod, ze kterého se radoval Zika, po výhře nad domácím Nevřelou.
Body Sázavy : Betuštiak 3, Janata 3, Daneš 2, Nevřela 1, 1 x čtyřhra
Body Braníka : Zika 1, Amborž 0, Fialka 0, Chadt 0, 1 x čtyřhra

9. kolo: Kavalier Sázava - AC Sparta Praha B 10 : 6
 Nedělní utkání proti rezervě prvoligové Sparty, mělo úplně jinou kvalitu, než sobotní utkání proti Braníku. Sparta, která se netajila úmyslem opustit 10.příčku tabulky přijela do Sázavy v nejsilnější sestavě, v čele s Robertem Novákem, který se pravidelně objevuje v základní sestavě prvoligového A týmu Sparty.
 Body z úvodních čtyřher si oba týmy rozdělily. O bod Sázavy se postarala dvojice Daneš- Janata, po vítězství nad nad dvojicí Radim Novák - Volek. Hned v úvodní dvouhře dostává Robert Novák hosty do vedení po vítězství nad Danešem a domácí stále jen dotahují. Tento scénář platí až do stavu 5 : 6 pro Spartu. Potom přicházejí velké chvíle domácích. Janata v souboji jedniček jednoznačně přehrává Roberta Nováka a protože se daří i Danešovi s Nevřelou, nastává v utkání dokonalý obrat, při kterém už domácí nedovolují hostům ani jediný bod. Vítězný bod Sázavy získává Daneš po vítšzství nad Eschnerem 3 : 1 na sety.
Body Sázavy : Janata 4, Daneš 3, Nevřela 2, Betuštiak 0, 1 x čtyřhra
Body Sparty : Robert Novák 3, Volek 1, Eschner 1, Radim Novák 0, 1 x čtyřhra

Zpět