Kavalier Sázava A


10. kolo: Slovan Karlovy Vary - Kavalier Sázava 1 : 10
 Stolní tenisté Sázavy ukončili první polovinu soutěže v nejzápadnějším koutě České republiky, kde se utkali s celky Karlových Varů a Chodova.
 Celek Karlových Varů figuroval po 9.kole hned za sázavským celkem, tedy na 6.místě tabulky a utkání mělo být podle teoretických předpokladů vyrovnanou záležitostí. Sázavští stolní tenisté však vyhráli obě úvodní čtyřhry a protože se i v následujících dvouhrách nečekaně dařilo, dočkali se domácí za 2 hodiny výjmečného debaklu, když jediný bod Sázavy ztratil Betuštiak s domácím Surmou.
Body Karlových Varů : Surma 1, Ďurža 0, Malý st.0, Malý ml.0
Body Sázavy : Janata 3, Daneš 2, Nevřela 2, Betuštiak 1, 2 x čtyřhra

11. kolo: Batesta Chodov - Kavalier Sázava 10 : 5
 V nedělním střetnutí se sázavští stolní tenisté střetli s týmem Chodova, kterému zatím po 9.kole patřilo 1.místo v tabulce a vůbec se netají ambicemi na postup.
 Začátek střetnutí nabízel divákům vyrovnaný průběh, o který se ze sázavské strany postarala čtyřhra Nevřela - Betuštiak po vítězství nad párem párem Chodova Tišer - Bufka. V následujících dvouhrách se o vyrovnaný průběh starali Janata s Nevřelou, což se dařilo až do stavu 6 :5 pro domácí Chodov. V následujícím zápase měl Daneš na raketě vyrovnání, ale promarnil vedení 10 : 7 v 5.setu s Heidlerem, nevyužil ani další dva mečbolya Chodov tím zvýšil vedení na 7 : 5 ve svůj prospěch. V závěrečných zápasech už domácí hostům nepovolili ani jediný set a zaslouženě si tak po 1.polovině upevnili pozici na 1.místě tabulky.
Body Chodova : Tišer 3, Heidler 3, Plaček 2, Bufka 1, 1 x čtyřhra
Body Sázavy : Janata 2, Nevřela 2, Daneš 0, Betuštiak 0, 1 x čtyřhra

Zpět