Kavalier Sázava A


13. kolo: SKST Vlašim - Kavalier Sázava 10 : 7
 V okresním derby nastoupila marodkou oslabená Vlašim k utkání se Sázavou jen se třemi hráči a všeobecně převládal názor, že domácí nebudou dlouho vzdorovat, protože hostům vlastně již před zahájením patřilo 5 kontumačních bodů !
 Domácí však napsali sestavu tak šikovně, že se hosté ze Sázavy nestačili divit. Hosté sice posbírali 2 kontumační body, ale body ze hry patřili jen domácím, kteří se dostali do vedení 5 : 2. Další dva vyrovnané zápasy byly rozhodující. Daneš nad Křížem a Táborský nad Čížkem vedli v rozhodující 5.setu shodně 5 : 1, ale v koncovce se lépe dařilo domácím. Kříž utekl Danešovi z mečbolu, domácí se tím dostali do vedení 7 : 2 a tím bylo o osudu utkání prakticky rozhodnuto.
 Hosté sice ještě díky kontumacím a bodům Janaty a Daneše dokázali snížit, ale bezchybně hrající Souček udělal tečku za utkáním, když si snadno poradil s Táborským.
Body Vlašimi : Souček 4, Čížek 3, Kříž 2, 1 x čtyřhra
Body Sázavy : Janata 1, Daneš 1, Nevřela 0, Táborský 0, 5x kontumačně

14. kolo: Sokol Nusle - Kavalier Sázava 10 : 8
 Stolní tenisté Sázavy, snad aby odčinili nešťastnou porážku z Vlašimi, začali Na Květnici velice dobře. Vyhráli obě dvě čtyřhry a protože si vzápětí poradil Janata s Hořejším a Daneš s Tichým, byl stav 0 : 4 ve prospěch hostující Sázavy. Domácí sice získali první dva body zásluhou Šimečka a Nejedlého, ale Janata s Danešem se opět postarali o odskok na 2 : 6 pro Sázavu. V další fázi utkání ale přišli velké chvíle domácích. Nejprve Nejedlý zdolal nejtěsnějším rozdílem 11 : 9 v pátém setu Nevřelu, Šimeček nečekaně snadno přehrál Janatu a domácí začali dotahovat skóre. Za stavu 6 : 6 vedl Daneš nad Nejedlým 10 : 7 v rozhodujícím 5.setu, ale ani tento náskok nestačil na vítězství . Domácí se tak poprvé v utkání dostali do vedení a překvapení hosté se již z útlumu nevzpamatovali.
Body Nuslí : Nejedlý 4, Hořejší 3, Šimeček 3, Tichý 0
Body Sázavy : Daneš 2, Janata 2, Betuštiak 1, Nevřela 1, 2 x čtyřhra


Zpět