Regionální svaz stolního tenisu
Kutná Hora

Regionální přebor mužů
Závěrečná zpráva

Závěrečná tabulka okresního přeboru stolního tenisu 2003/2004 po odehrání play off a play out
pořadí oddíl(pořadí po zákl.části)
1.Sokol Kutná Hora"B"1postup
2.Sokol Čáslav"B"3
3.Sokol Rataje "A"2
4.Olympia Kutná Hora"B"4
5.Star Tupadly"A"5
6.Olympia Kutná Hora"C"6
7.Sokol Uhl.Janovice"A"7
8.Jiskra Zruč n.Sázavou"B"8
9.Sokol Čáslav"C"10
10.Kavalier Sázava"C"9sestup


Závěrečné hodnocení účastníků okr. přeboru 2003 / 2004

Sokol Kutná Hora "B" - Po celou sezónu se tento tým pohyboval v čele přeboru a byl největším favoritem což především dokázal v play off a zajistil si zasloužený postup. Nejúspěšnějším hráčem byl Michal Polák ale ani ostatní o mnoho nezaostávali.

Sokol Čáslav "B" - Druhým finalistou play off byla čáslavská rezerva, která se opírala především o výkony nejlepšího hráče přeboru Martina Valy. Velmi dobře odehrál v tomto týmu svou první sezónu mladý Mirek Vrána.

Sokol Rataje "A" - Tak jako loni i letos patřily Rataje k leaderům soutěže a bez problémů se dostaly do závěrečných bojů kde však nestačily na béčko Čáslavi. Upřimě řečeno o postup do kraje tomuto týmu asi ani nešlo.

Olympia Kutná Hora "B" - Loňskému účastníkovi krajské soutěže se návrat zpět nepodařil a o šanci přišel již v semifinále play off porážkou s pozdějším vítězem Sokolem Kutná Hora. Nejplatnějšími hráči pro tým byli Petr Havlíček a Standa Darius.

Star Tupadly "A" - Tradiční účastník OP neměl ani letos v soutěži žádné velké problémy a skončil na pátém místě. Jeho nejúspěšnějším hráčem se trochu překvapivě stal M. Chvátal.

Olympia Kutná Hora "C" - Šesté místo je pro céčko Olympie určitě úspěchem zvláště po loňském úporném boji o záchranu. Mužstvu hodně pomohl Pavel Pekárek i když ze zdravotních důvodů nemohl odehrát polovinu utkání.

Sokol Uhl.Janovice "A" - Tato sezóna nebyla pro janovický první tým určitě nejúspěšnější protože tu bývalo zvykem hrát spíše o postup než o padáka. Tuto situaci ovšem zvládli příští rok budou jistě znovu patřit mezi ty lepší.

Jiskra Zruč nad Sázavou "B" - Na lepší umístění toto mužstvo asi ani nepomýšlelo. Šanci zde dostávali mladí hráči z nichž se výborně uvedl Jíří Kamarýt. Nejlepším hráčem byl Pavel Jandejsek, který však hrál hlavně vyšší soutěž.

Sokol Čáslav "C" - Tento tým byl poslední v celém průběhu soutěže a hrobníkovi z lopaty utekl až na poslední chvíli kdy v závěru play out zdolal tým Kavalieru Sázava "C". Ani jeden hráč neměl aktivní bilanci zápasů / Faltýnovi chyběl pouze jeden / ale na udržení v přeboru to stačilo.

Kavalier Sázava "C" - Mužstvo, které má na soupisce nejvíce hráčů mělo neustále problémy se sestavou a výsledek podle toho taky vypadal. Úspěšnost těch co hráli většinou nepřesahovala 30% a tak nic jiného než sestup nemohlo následovat.


Stolně-tenisová sezóna 2003 - 2004 proběhla bez jakýkoliv problémů a přinesla určitě hodně zajímavých sportovních zážitků. Drobné výhrady k hracímu systému se budou řešit na shromáždění zástupců všech oddílů. Rozhodnuto je o postupu i sestupu a dá se říci že Kutná Hora sřídá Sázavu. OP pro příští rok opustí "C" tým Sázavy, který nahradí postupující Sokol Kutná Hora "C" a z krajské soutěže sestupuje Sázava "B", kterou tam vystřídá Sokol Kutná Hora "B".

Všem oddílům a hráčům děkuji za přístup k soutěžím a předvedené výkony a přeji mnoho úspěchů v jejich dalším sportovním úsilí.

Jiří Vaněk
vedoucí skupiny OP


Zpět na Regionální přebor
Zpět na Homepage