Kavalier Sázava A


6. kolo: Kavalier Sázava - Tatran Sedlčany 10 : 7
 V Sázavě se ve středočeském derby hrálo o 2.místo v tabulcea domácí chtěli před vlastním publikem dokázat, že to s úmyslem hrát na konci sezóny play off, myslí naprosto vážně. Začátek utkání však patřil hostům. Tandem Pejša - Faktor vyhrál čtyřhru a v úvodních dvouhrách posunul hosty do vedení 1 : 3. Poté ale začal koncert domácích hráčů. Domácí Nevřela, který to proti Sedlčanům nikdy v monulosti neuměl, se rozhodl vzít osud utkání do svých rukou, zvítězil nad Pejšou i nad Faktorem a protože se i ostatním hráčům celkem dařilo, posunulo se skóre na stranu domácích v poměru 9 : 4. Hosté se ale s vývojem utkání nechtěli smířit a šňůrou 3 bodů snížili na 9 : 7. O tečku za utkáním se postaral Růžička, který přehrál Hlaváče hladce 3 : 0 na sety.
Body Sázavy : Nevřela 3, Daneš 2, Růžička 2, Janata 2, 1 čtyřhra Daneš-Janata
Body Sedlčan : Pejša 3, Faktor 2, Kocura 1, Hlaváč 0, 1 čtyřhra Pejša - Faktor

 Derby bylo sice hráno o 2.místo v tabulce, ale protože vedoucí tým tabulky, pražské El Niňo dvakrát prohrálo, přineslo vítězství nad Sedlčany Sázavě 1.místo v tabulce po 7.odehraném kole.

7. kolo: Kavalier Sázava - ČZ Strakonice 10 : 4
 V nedělním utkání se v Sázavě představil poslední tým tabulky a domácí tak museli potvrdit roli favorita, což se jim v úvodu utkání celkem dařilo, protože si po dlouhé době připsali oba body za úvodní čtyřhry. V úvodních dvouhrách ale hosté překvapili, když Jungvirt zvítězil nad Danešem a jeden z bratří Krahulců nad Růžičkou,ale další průběh utkání už měli domácí podle očekávání pod kontrolou a ikdyž se porážky dočkal i Janata a v životní formě hrající Nevřela, nebylo o vítězi střetnutí žádných pochyb. Hosté ještě na závěrečný zápas postavili mladého Fleissiga, ale ten Růžičkovi nebyl schopen moc vzdorovat.
Body Sázavy : Janata 2, Nevřela 2, Daneš 2, Růžička 2, 2 krát čtyřhra
Body Strakonic : Jungvirt 2, Krahulec J. 1, Krahulec P. 1, Majer 0


Zpět