Kavalier Sázava A


8. kolo: Dioss Nýřany - Kavalier Sázava 7 : 10
 Sázavští stolní tenisté obhájili na západě republiky své vedoucí postavení v tabulce 3.ligy, sk.A. Konečný výsledek sice vypadá na vyrovnané střetnutí, ale hráči Sázavy si od začátku střetnutí vytvořili náskok a domácí jen po celou dobu utkání dotahovali.
 Body za čtyřhry patřili hostům a protože se dařilo i v úvodních dvouhrách, byl za chvíli stav střetnutí 1 : 6 pro Sázavu. V další fázi se sice přestalo dařit Danešovi, který nevyužil několik mečbolů proti Červenkovi i Peškovi a domácím se podařilo snížit až na 5 : 7, ale závěr utkání patřil opět hostům ze Sázavy, kteří se hlavně díky skvěle hrajícímu Nevřelovi již o vítězství nedali připravit.
Body Sázavy : Nevřela 3, Janata 2, Růžička 2, Daneš 1, 2 x čtyřhra
Body Nýřan : Pešek 4, Červenka 2, Hoch 1, Maruščák 0

9. kolo: Union Plzeň B - Kavalier Sázava 2 : 10
 Nedělní utkání v Plzňi mělo jednoznačný průběh. Hosté opět jako proti Nýřanům vyhráli obě čtyřhry a protože v úvodních dvouhrách podlehl jen Daneš Macháčkovi, byl stav utkání 1 : 7 pro Sázavu. O druhý bod domácích se postaral Čech, který se vytáhl na Nevřelu, ale to byla labutí píseň domácích .Devátý bod hostů zaznamenal v pohodě hrající Janata a tečku za utkáním udělal Daneš, který zvítězil nad Čechem 3 : 1 na sety.
Body Sázavy : Janata 3, Daneš 2, Růžička 2, Nevřela 1, 2 x čtyřhra
Body Plzně : Macháček 1, Čech 1, Pancer 0, Duchoň 0

 Závěrečné dvoukolo se hraje za 14 dní a pokud chtějí sázavští stolní tenisté obhájit před zimní přestávkou 1. místo v tabulce, musí zvítězit v Českých Budějovicích a ve Studené.


Zpět