Kavalier Sázava A


15. kolo: Kavalier Sázava - Batesta Chodov B 10 : 4
 Hosté z Chodova přijeli jen ve třech, a tak se čekalo, jak dlouho dokáží favorizované Sázavě vzdorovat. To se jim povedlo hned v úvodní čtyřhře, ve které domácí Janata s Růžičkou podlehli podlehli chodovské dvojici Heidler - Plaček 1 : 3 na sety. Hned v úvodních dvouhrách však ukázali své kvality domácí.Daneš si snadno poradil s Bufkou, Růžička nečekaně přehrál chodovskou jedničku Heidlera 3 : 1 na seta a Nevřela stejným rozdílem zvítězil nad Plačkem. Další bod pro Sázavu byl kontumační a protože v dalším zápase Růžička zvítězil nad Bufkou, byl i díky kontumacím stav utkání 6 : 1 pro domácí Sázavu. V další fázi již se pokoušel o zvrat jen hostující Heidler, který přehrál jak Nevřelu, tak i Janatu, ale to na rozjetý domácí tým nemohlo stačit a utkání skončilo jasným vítězstvím domácí Sázavy v poměru 10 : 4.
Body Sázavy : Růžička 2, Nevřela 2, Daneš 1, Janata 1, 4 x kontumačně
Body Chodova : Heidler 2, Plaček 1, Bufka 0, 1 x čtyřhra

16. kolo: Kavalier Sázava - Batesta Chodov A 10 : 3
 Nedělní utkání se tomu předchozímu sobotnímu podobalo jako vejce vejci. Tým z Chodova, který opět přijel jen ve třech vyhrál úvodní čtyřhru, když domácí dvojice Daneš - Nevřela nestačila na chodovskou dvojici Vrbka - Klepáček. V následujících dvouhrách již se prosazovali, tak jako v sobotním utkání vlastně jen domácí a tak utkání i díky kontumačním bodům brzy dospělo ke svému zákonitému konci.
 Za zmínku určitě stojí výkon takřka neznámého chodovského dlouhána Klepáčka, který dokázal přehrát jak Růžičku, tak i Janatu.
Body Sázavy : Nevřela 3, Daneš 2, Růžička 1, Janata 1, 3x kontumačně
Body Chodova : Klepáček 2, Vrbka 0, Žák 0, 1 x čtyřhra

 Za 14 dní se v Sedlčanech odehraje středočeské derby Sedlčany - Sázava, ve kterém půjde o 1.místo v tabulce a tedy o lepší výchozí pozici v play - off.


Zpět