Kavalier Sázava A


2. semifinále: Kavalier Sázava - El Niňo Praha 6 : 9
 V úvodní semifinálové čtyřhře dala tentokrát Sázava přednost dvojici Janata - Růžička, ale výsledek byl opět žalostný, protože hostující Mára s Kuchařem se opět radovali z poměrně hladkého vítězství 3 : 1 na sety sety. Daneš s Růžičkou potom poslali po vyhraných zápasech do vedení 2:1, ale hosté šňůrou pěti bodů otočili výsledek ve svůj prospěch a domácí již v sobě nenešli energii na zvrat v utkání. Z domácích se dařilo jen Janatovi, ostatní hráči přidali jen po bodu a to bylo na rozjetý tým hostí málo.
Body Sázavy : Janata 3, Daneš 1, Nevřela 1, Růžička 1
Body El Niňa : Tregler 3, Mára 2, Zaspal 2, Počta 1, čtyřhra 1
 Po sobotě byl tedy stav semifinále 1 : 1 a o vítězi mělo rozhodnout poslední - nedělní střetnutí.

3. semifinále: Kavalier Sázava - El Niňo Praha 9 : 7
 Do úvodní čtyřhry se tetntokrát na domácí straně postavila dvojice Daneš - Janata, která měla prolomit smůlu domácího týmu v dosavadních čtyřhrách a domácím scházel k výhře opravdu jen kousíček, protože vedli v rozhodujícím 5.setu 10 :7. Nevynucené chyby na straně domících ale pomohli hostům k již moc nečekané výhře, což pro Sázavu znamenalo, že se musí potřetí v řadě obejít bez bodu ze čtyřhry. Další smůla postihla domácí hned v úvodní dvouhře, v níž vedl Daneš nad Treglerem v 5.setu 9 : 5, ale štěstí v podobě prasátek se přiklonilo v koncovce na stranu hostujícího Treglera. Janata sice v dalším zápase zdolal Zaspala 3 : 2 na sety, ale protože poté prohrál jak Růžička, tak i Nevřela, byl stav utkání 1 : 4 pro hostující tým a na domácí by v této chvíli asi nikdo nevsadil ani 1 korunu.
 Domácí ale v této chvíli dokázali zmobilizovat všechny své síly. Daneš si poradil se Zaspalem, Janata s Kuchařem a protože Růžička doslova smetl ze stolu hostujícího Máru, byl stav utkání 4 : 4 a domácí se tak znovu dostali do hry. Nejlepší hráč hostů Tregler poslal hosty znovu do vedení po vítězství nad Nevřelou, ale Janata s Danešem opět strhávají vedení na stranu Sázavy. Stav je 6 : 5 pro domácí a drama v Sázavské sokolovně vrcholí. Hosté ještě jednou a naposledy strhávají vedení na svoui stranu, když Růžička podlehl Treglerovi a Nevřela Zaspalovi a stav je 6 : 7 pro hosty.
 Vypjatá koncovka však patří domícím. Daneš v pohodě přehrává Počtu a Janata pak nejtěsnějším rozdílem v 5.setu Treglera. Stav je 8 : 7 pro Sázavu a o rozhodující 9.bod bojuje, tak jako v prvním utkání v Praze Růžička se Zaspalem. Zápas je vyrovnaný do stavu 2 : 2 na sety, ale v rozhodujícím setu již Zaspal nemá sílu vzdorovat Růžičkovým topspinům.
Body Sázavy: Janata 4, Daneš 3, Růžička 2, Nevřela 0
Body El Niňa : Tregler 3, Mára 1, Kuchař 1, Zaspal 1, čtyřhra 1

 Sázava se ve finále play off střetne s se Sokolem Nusle. První finále se hraje v Praze " Na Květnici" v sobotu 24. 4. V 15,00 hodin. Odveta se hraje v Sázavě v sobotu 1.5. od 15,00 hodin. Případné 3.rozhodující utkání by se hrálo v Sázavě v neděli 2.5. od 10,00 hodin.


Zpět